Simulator de examen – categoria D

Testare configurata dupa metodologia ANR. 10 intrebari din RND, 8 din Marinarie, 8 din Manevra navei cu motor. 60 de minute timp limita. Intrebarile sunt cele publicate pe site-ul ANR si alte cateva in plus.

Vezi testul

Teste Marinarie – categoria D

Teste din materia Marinarie pentru categoria D. Chestionarele contin 20 de intrebari cu 60 de minute ca timp limita. Intrebarile sunt cele publicate pe site-ul ANR si alte cateva in plus.

Vezi testul

Teste Manevra navei cu motor – categoria D

Teste din materia Manevra navei cu motor pentru categoria D. Chestionarele contin 20 de intrebari cu 60 de minute ca timp limita. Intrebarile sunt cele publicate pe site-ul ANR si alte cateva in plus.

Vezi testul

Teste RND – categoria D

Teste din materia RND pentru categoria D. Chestionarele contin 20 de intrebari cu 60 de minute ca timp limita. Intrebarile sunt cele publicate pe site-ul ANR si alte cateva in plus.

Vezi testul

Aceste teste au la baza chestionarele publicate pe site-ul ANR, precum si alte intrebari similare.

Ele reprezinta un mijloc menit sa ajute aspirantii la certificatul international de conducator de ambarcatiune de agrement care se pregatesc pentru examen.

In cazul in care consideri ca anumite intrebari sunt gresite ca formulare sau raspuns sau daca ti se pare ca intrebarea are nevoie de explicatii punctuale, te rugam sa ne scrii la adresa teste@seanergya.ro. Iti multumim si iti dorim spor la invatat!