Test Legislatie – categoria B

Intrebari din materia Legislatie pentru categoria B. Chestionarele contin 30 de intrebari cu 60 de minute ca timp limita. Testare configurata dupa metodologia ANR.

Vezi testul

Test Manevra navei.Meteorologie.Hidrologie. – categoria B

Intrebari din materia Manevra navei. Meteorologie. Hidrologie. pentru categoria B. Chestionarele contin 30 de intrebari cu 60 de minute ca timp limita. Testare configurata dupa metodologia ANR.

Vezi testul

Test Navigatie maritima – categoria B

Intrebari din materia Navigatie maritima pentru categoria B. Chestionarele contin 30 de intrebari cu 60 de minute ca timp limita. Testare configurata dupa metodologia ANR.

Vezi testul

Test COLREGs – categoria B

Intrebari din materia COLREGs pentru categoria B. Chestionarele contin 30 de intrebari cu 60 de minute ca timp limita. Testare configurata dupa metodologia ANR.

Vezi testul

Aceste teste reprezinta un mijloc menit sa ajute aspirantii la certificatul international de conducator de ambarcatiune de agrement categoria B care se pregatesc pentru examen.

In cazul in care consideri ca anumite intrebari sunt gresite ca formulare sau raspuns sau daca ti se pare ca intrebarea are nevoie de explicatii punctuale, te rugam sa ne scrii la adresa teste@seanergya.ro. Iti multumim si iti dorim spor la invatat!