racing rules of sailing

La ce se gandeste un sailor primavara cand se trezeste dimineata si vede un soare stralucitor pe fereastra? Va spun eu: se gandeste ca mai e fooooarte putin pana cand va incepe sezonul de sailing! Celor care se pregatesc pentru anul competitional 2022, le-am pus ”gand rau” pentru zilele urmatoare, caci vor avea parte de o saptamana plina de pregatire pentru curse!

De luni pana joi inclusiv (21-24 martie) organizam, online, Cursul Reguli de cursa pentru veliere care este dedicat celor care vor sa invete sau sa aprofundeze regulile de cursa asa cum sunt ele prevazute in RRS 2021-2024. Cursul se desfasoara in fiecare zi incepand cu orele 18.30 pe platforma zoom.

Weekendul 25-26 martie nu este pentru lenevit, ci pentru pus mintea la contributie caci dupa curs avem si un seminar! Seminarul Reguli de cursa pentru veliere presupune dezbateri aplicate pe cazuistica si este un proiect susținut de Federația Română de Yachting prin Comisia de Offshore cu ajutorul Sailing Academy. Vom discuta impreuna situatii mai mult sau mai putin complicate si vom vedea ce reguli se aplica si de ce. Te-ai prins, nu? Ar trebui sa stii ceva reguli de cursa ca sa vii la seminar! Seminarul are loc la Clubul Sailing Academy din Herastrau, soseaua Nordului, nr. 7-9, sambata si duminica, incepand cu orele 10.00.

Pentru ambele evenimente PRO va fi Cosmin Andronic! 💪😎 Inscrierile pentru Curs se pot face cu un click AICI iar pentru Seminar (gratuit, dar locuri limitate), te rugam sa dai un email la cosmin.a.andronic@gmail.com.

Te asteptam cu drag!

racing rules of sailing