As fi intrat direct intr-un subiect concret caci intotdeauna sunt foarte multe de povestit despre barci si mari si oceane, despre vant si soare, despre viata asta care pare paralela cu tot ce se intampla in rest.

Dar m-am gandit ca e politicos sa fac o introducere.

In acest blog vei gasi de toate. Pentru ca sailing-ul nu se rezuma doar la aspecte de tehnica, nuante de bleumarin si poze cu ancore. Velismul asta are de toate: si sport, si distractie, si hobby, si disciplina, si mod de viata, si sarm. Multa culoare, soare si nor, frig si caldura, si are chiar cer si pamanat, nu numai mare. Are conexiuni cu porturi, locuri superbe in care sa calatoresti, are legatura cu oamenii si cu cat de frumosi sunt ei. Are curaj si dorinta de libertate. Are si educatie, are si simtire, are si inteligenta, si caracter. Are o verticalitate precisa, proprie si de neclintit. E… incoruptibil 🙂

Suna deja prea bine, nu? Ma gandeam eu ca iti place.

Despre lumea asta atat de diferita si atat de speciala as scrie non-stop. Eu am inspiratie, timp si liniste caci, printre multe altele, astea sunt trei daruri oferite de sailing. Iar tu daca vrei sa afli lucruri noi sau lucruri vechi explicate, daca vrei sa visezi cu ochii deschisi, daca vrei sa simti marea chiar si din fata calculatorului sau a telefonului ai ajuns, zic, eu, intr-un loc potrivit.

Azi este o zi speciala pentru mine pentru ca este si ziua in care site-ul acesta este relansat. Seanergya Yachting ia de astazi o noua forma si culoare pe internet. Este un nou inceput nu numai grafic, dar si de continut. Este o garantie a continuarii lucrurilor pe care le facem si o promisiune pentru lucrurile ce vor urma. Pentru ca avem muuuulte in plan. Si suntem foarte entuziasmati si nerabdatori sa ti le oferim. Blogul acesta si forumul sunt doar doua dintre ele. Urmeaza workshopuri, seminarii si cursuri educationale, experiente de sailing si adiacente sailingului.

Acestea fiind spuse, ce sa mai… te vrem alaturi de noi! Si promitem ca si noi vom fi alaturi de tine si vom incerca sa te aducem cat mai aproape de visele tale cu vele. Sau cu motor, ca nu facem discriminari pe apa 🙂

 Semneaza cu drag,

Oana, cu marea mea si velele mele.