Daca folosesti adresa de email de la gmail in relatia cu noi, gasesti mai jos un ghid care sa te ajute sa primesti mesajele noastre fara sa trebuiasca sa cauti prin fel de fel de cotloane ale inbox-ului tau.

 

Seanergya Yachting – Mesajele noastre unde sunt?

De multe ori se poate intampla ca mesaje importante pentru tine sa ajunga in foldere de email pe care de obicei le ignori. In ziua de astazi este greu pentru sistemele automate sa filtreze avalansa de mesaje nedorite care circula pe email.

Pentru a fi sigur ca nu pierzi mesaje de la noi, fie ele actualizari de informatii referitoare la actiune in desfasurare sau newslettere este util sa aplici ceea ce este descris mai jos. Stiu ca pare un pic complicat, dar aceasta este singura metoda sigura de a nu pierde mesajele noastre.

 

Hai sa ne apucam de treaba!

In primul rand, deschide email-ul – gmail.com . Cauta un mesaj de la noi, primit de la cosmin@seanergya.ro, oana@seanergya.ro sau de la „oricine”@seanergya.ro si deschide-l dand click pe el.

 

1
Dupa ce s-a deschis email-ul, da click pe cele trei puncte verticale din dreapta.

 

2
Din drop-down list selecteaza „Filter message like this”.

 

Se deschide o noua ferestra pentru a edita noul filtru de mesaje.
In aceasta ferestra editeaza adresa de email astfel incat sa ramana „*@seanergya.ro”, dupa care apasa butonul „Create filter”

 

In noua ferestra care se deschide bifeaza „Never send it to Spam” si apasa pe „Choose category”. Selecteaza optiunea „Primary”

 

Apoi apesi pe butonul „Create filter” si ai terminat. Daca vrei sa fii sigur ca tot ce ai facut functioneaza, da-ne un telefon sau un mesaj pe email sa facem un test 🙂

Acum esti pregatit sa primesti mesajele noastre care te vor ajuta sa ai o vara mai frumoasa.

 

An bun sa ai!

Oana si Cosmin

Seanergya Yachting – Mesajele noastre