Examenele de permis de barca ANR - 2024

Autoritatea Navala Romana (ANR) a publicat lista cu sesiunile disponibile  pentru a sustine examenele de permis de barca ANR – 2024.

Inainte de a te inscrie la examenul ANR pentru certificatul de conducator de ambarcatiune de agrement, pe scurt permisul de barca, este necesar ca initial sa urmezi cursurile unei scoli autorizate. Scoala noastra, incearca sa combine, prin programa cursurilor, doua deziderate pe care noi le consideram extrem de importante. Pentru ca este greu sa le pun intr-o ordine a prioritatilor le voi aborda pur si simplu cum imi vin:

  1. Cursantii nostrii trebuie sa ia examenele de permis de barca ANR din prima incercare. Poate ca cea mai mare piedica in a obtine permisul de barca este isusirea termenilor marinaresti, insusirea unei noi limbi pe care o numim „pasareasca marinareasca” :). Nu te speria, mai mult de 1000 de cursanti ai nostrii au reusit.
  2. Sa stiti sa mergeti cu barca in siguranta. In navigatie, factorul determinant este experienta, care nu este niciodata suficienta. Cine va promite ca o sa fiti marinari la iesire din scoala, minte. 🙂 In schimb, ce va pot promite este ca veti putea realiza ce nu stiti, unde trebuie sa aveti grija, unde trebuie sa repetati mai mult.

Cursul este simplu, dar intens, necesita atentie si seriozitate. Veti primi manuale, prezentari si veti avea tot timpul aproape echipa noastra de instructori.

Aspirantii la permisul de barca se pot inscrie acum la ultimul pas din procedura de obtinere a acestuia: examenul teoretic. Primele sesiuni incep inca din luna februarie la Galati, Giurgiu, Drobeta si Dej, iar ultimele sesiuni sunt in luna decembrie la Mamaia si Giurgiu. Mai mult decat atat, Giurgiu, Galati si Mamaia au aproape in toate lunile cate doua sesiuni de examinare pe luna.

Pentru a nu avea emoti, foloseste simulatorul de teste ANR de pe site-ul nostru. Intrebarile sunt foarte apropiate de cele de la examen.

 

Iti dorim spor la invatat si… tinem pumnii! 🙂