fbpx

 

Ai cateva zile la dispozitie si te gandesti sa te duci la munte sau la mare.

Ai nimerit-o partial: la mare, dar nu oricum…

Ce-ai spune ca in loc sa te chinui sa gasesti o amarata de cazare la supra-pret si sub-conditii, in loc sa te inghesui cu sute de oameni cearsaf langa cearsaf pe plaja, in loc sa iti cauti o bucatica de mare in care sa poti inota fara sa te lovesti de altcineva, in loc sa stai seara si sa dai din coate in carciumile de pe litoralul nostru, in loc de toate astea, sa…

…inchiriezi un velier, iti iei prietenii sau familia si iti faci singur un traseu personalizat pe coasta Romaniei sau Bulgariei sau amandoua sau… pana la Istanbul si inapoi. Vei avea parte de o experienta de navigatie uluitoare caci vei simti ca faci un super concediu de lux in strainatate, chiar daca alegi un traseul din Romania. De ce?

Simplu. Imagineaza-ti doar…

Te imbarci pe velier intr-o marina linistita, eleganta, de bun gust, cu servicii de restaurant, Marina Limanu,

Marina Limanu

 

 

 

 

 

 

 

te instalezi confortabil (asta inseamna ca iti iei in primire cabina de dormit, iti asezi bagajele, te schimbi in ceva comod si iesi pe puntea yachtului cu o bere in mana) si noi dezlegam paramele de la mal.

Afara e soare (si chiar daca nu e, tot e fain), simti vantul cum te pregateste deja pentru un bronz de revista, si daca vrei sa inveti sa carmuiesti barca, ne ocupam si de aspectul asta. Lasam malul in urma si ne relaxam… Mmmm…. nu auzim decat vantul, valul si niste muzica faina, e ca un party privat la noi pe punte! Si uite! Wow! Delfinii alearga cu noi!

Si mergem mai departe spre locul de acostare unde ne vom petrece si seara. Sa iti spun un secret: nu conteaza ca esti in Romania, Bulgaria sau Turcia, intr-o marina te vei simti oriunde altfel, este un loc chiar special!

Marina Balcic

Marina Dinevi (Sveti Vlas)

Marina Eforie

Si hai sa-ti mai spun un secret: daca alegi sa mergi la Istanbul, nimic nu e mai frumos decat sa treci Bosforul cu barca!

Bosfor

Daca ai inchis ochii, ti-ai imaginat toate astea si ti-a placut, poti sa ne dai detaliile si noi iti vom trimite o oferta completa. Tot ce trebuie sa faci este sa ne raspunzi la cateva intrebari (mai jos) ca noi sa putem sa ne dam seama cum sa-ti indeplinim mai bine dorintele.

Inainte sa faci asta ti-am pregatit si o mica supriza. Poti sa te joci cu traseul pe mare folosindu-te de aplicatia noastra Navionics, un gps marin, si sa vezi unde ti-ar placea sa ajungi si cam ce distante sunt pe traseele tale. Orientativ, ca sa poti estima si un timp pe distanta parcursa, poti sa calculezi o viteza de 5 mile marine pe ora. Have fun!

 

 

Si-acum scrie-ne care sunt dorintele tale!

Iti multumim si iti trimitem rapid vesti!