Acest site a fost dezvoltat de Seanergya pentru a constitui o sursa generala de informare. Prin accesarea acestui site, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, dvs. confirmati ca ati citit, inteles, acceptat si agreat urmatorii termeni si conditii.

 

TERMENI SI CONDITII GENERALE

 

Informatiile prezentate pe www.seanergya.ro nu constituie un angajament ferm. Compania isi rezerva dreptul de a modifica oricand coordonatele produselor si serviciilor pe care le ofera, de a le retrage sau de a introduce altele noi. Recomandam solicitarea de informatii prin email sau telefon pentru a fi siguri ca beneficiati de informatii si servicii actualizate.

 

Intregul continut al site-ului Seanergya este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. In lipsa altor precizari, toate drepturile de proprietate intelectuala (incluzand aici drepturile de autor si drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site apartin Seanergya. Nimic din continutul acestui site nu constituie o licenta sau dreptul de a utiliza vreo imagine, marca comerciala, marca de servicii, logo, sau orice alte materiale prezentate pe site de catre vreo persoana. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site de catre vreo persoana fara acordul scris prealabil din partea Seanergya.

 

Nici una dintre informatiile prezentate in cadrul acestui site nu ar trebui interpretata ca o invitatie, oferta sau recomandare de a achizitiona sau de a dispune de orice produs, sau de a va angaja in orice alta tranzactie, sau consiliere in domeniul investitiilor, in domeniul juridic sau in oricare alt domeniu. Informatia care se regaseste pe acest site este prezentata numai in scop informativ. Deoarece informatia prezentata pe acest site este foarte generala, este posibil sa nu fie relevanta in cazuri individuale concrete. De aceea, inainte de a lua orice decizie referitoare la produsele prezentate sau planificare financiara, este important sa contactati un consultant care va poate ajuta sa alegeti cea mai potrivita optiune pentru dvs.

 

In nici o imprejurare, Seanergya nu raspunde pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa dvs. sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde - de catre dvs. sau alta persoana - sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari.

 

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar Seanergya nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

 

In calitate de beneficiar al serviciilor Seanergya Yachting, este obligatorie citirea, respectarea si luarea la cunostinta, sub semnatura, a Regulamentul de conduita privind navigatia cu ambarcatiuni cu vele.

 

REGULAMENT DE CONDUITA PRIVIND NAVIGATIA CU AMBARCATIUNI CU VELE

 

1. Este obligatoriu sa se respecte recomandarile skipperului. Seanergya este exonerata de orice raspundere cu privire la accidentele care survin din culpa membrilor echipajului.

2. Charterele si evenimentele organizate de Seanergya sunt exclusiv de agrement, ca urmare persoanele aflate la bordul ambarcatiunilor nu vor folosi deplasarea decat in scopuri de agrement.

3. Este interzisa desfasurarea de activitati ilegale la bordul ambarcatiunilor.

4. Dotarile ambarcatiunilor (aragaz, frigider, toaleta) vor fi folosite conform instructajului skipperilor.

5. Plonjonurile in mare fara acordul skipperului sunt interzise.

6. Nu sunt permise animale de companie la bordul ambarcatiunilor.

7. Fumatul este interzis la bordul ambarcatiunilor.

8. Deplasarea si pozitia pe ambarcatiune Ón timpul activitatilor de agrement pe mare se va face conform indicatiilor skipperului pentru a se evita accidentarilor cauzate de manevrele mobile si caderea de pe ambarcatiune. Participantii trebuie sa se tina permanent de partile fixe din fibra/metal sau lemn ale ambarcatiunii atat in timpul stationarii, cat si in timpul deplasarii. Se va evita tinerea de manevre din material texil. Atat in timpul stationarii, cat si in timpul deplasarii, pozitia corpului trebuie sa fie joasa, astfel incat sa se evite ranirea cauzata de miscarea dintr-un bord in altul a ghiului si de asemenea, pentru a se evita cadearea de la bordul ambarcatiuni cauzata de inclinarea si miscarea acesteia.

9. Purtarea vestelor de salvare esteobligatorie.

 

 

 

In calitate de cursant al scolii Seanergya Yachting, autorizata de Autoritatea Navala Romana sa organizeze cursuri de pregatire pentru obtinerea certificatelor de conducator de ambarcatiune de agrement categoriile C si D, precum si cursul Manevra Navei cu Vele, este obligatorie citirea, respectarea si luarea la cunostinta, sub semnatura, a Regulamentul de conduita privind sesiunile de practica si examinare:

 

 

 

REGULAMENT DE CONDUITA PRIVIND SESIUNILE DE PRACTICA SI EXAMINARE

 

1. Este obligatoriu sa se respecte indicatiile instructorului/ilor. Compania este exonerata de orice raspundere cu privire la accidentele care survin din culpa cursantilor.

2. Este interzisa desfasurarea de activitati ilegale la bordul ambarcatiunii/ilor de practica.

3. Dotarile ambarcatiunilor (aragaz, frigider, toaleta) vor fi folosite conform indicatiilor instructorului/ilor.

4. Plonjonurile in apa fara acordul instructorului/ilor sunt interzise.

5. Nu sunt permise animale de companie la bordul ambarcatiunii/ilor de practica.

6. Fumatul este interzis la bordul ambarcatiuni/ilor de practica.

7. Deplasarea si pozitia pe ambarcatiune Ón timpul activitatilor de agrement pe mare se va face conform indicatiilor instructorului/ilor pentru a se evita accidentarilor cauzate de manevrele mobile si caderea de pe ambarcatiune. Participantii trebuie sa se tina permanent de partile fixe din fibra/metal sau lemn ale ambarcatiunii atat in timpul stationarii, cat si in timpul deplasarii. Se va evita tinerea de manevre din material texil. Atat in timpul stationarii, cat si in timpul deplasarii, pozitia corpului trebuie sa fie joasa, astfel incat sa se evite ranirea cauzata de miscarea dintr-un bord in altul a ghiului si de asemenea, pentru a se evita cadearea de la bordul ambarcatiuni cauzata de inclinarea si miscarea acesteia.

8. Purtarea vestelor de salvare la indicatia instructorului/ilor este obligatorie.